ȘCOALA PENTRU SUFLET - RETRAGERE ONLINE

Porțile Cunoașterii  

O Expediție Interioară de 14 De Zile, Unde Vei Învăța Cum Să Deschizi Porțile Cunoașterii Pentru A Te Putea Manifesta Cu Grație La Adevăratul Tău Potențial.

EDUCAȚIE INTERIOARĂ

Porțile Anuale
​La Școala Pentru Suflet 
®
 S-au Închis  

  Înscrie-te Pe Lista De Așteptare Pentru A Primi Vești Despre Următoarele Evenimente 

Care Vor fi Organizate la ȘCOALA PENTRU SUFLET

Înscrie-te Pentru Notificări despre Următoarele Evenimente

Pentru a evita problemele de trimitere (email invalid, greșit etc.), te rugăm să introduci adresa de email manual și să te asiguri că nu există spații libere înainte și după aceasta.

Retragere Online

Pregătește-te pentru o nouă expediție! Destinația: UNIVERSUL CUNOASTERII!

Retragerea Online Anuală La Școala Pentru Suflet

Vei beneficia GRATUIT de 14 Zile de Training Video/Audio, Tehnici Meditative, Super-MasterClass-uri, Materiale Pdf și Resurse Gratuite, Comunitate de studiu, Ghidare Specializată și Suport 24/24 pentru Evoluția Ta.

Maria - student de 3 ani

Ceea ce experimentezi la Școala Pentru Suflet este inegalabil din toate punctele de vedere, mai ales al unicității și profesionalismului cu care sunt concepute toate evenimentele, cursurile și programele de transformare interioară.

Cătălin - student de 9 ani

Tot ce înseamnă Școala Pentru Suflet este un regal de cunoaștere care îți bucură sufletul și îți luminează mintea. Mă bucur mult pentru că m-am înscris la timp, acum...9 ani când asemenea școala era imposibil de găsit în România.

Veronica - student de 5 ani

Sunt student SPS  de 5 ani, însă mi-aș fi dorit să găsesc mult mai devreme Școala Pentru Suflet și să mă bucur de toate cursurile predate în cadrul acestui proiect minunat. Este fabulos ce se poate întâmpla în viața ta după ce urmezi învățăturile acestei școli a sufletului.

Amelia - Student de 1 An

Acum un an, am apăsat pe un buton de înscriere la Școala Pentru Suflet. Cred că nu a trecut o zi de atunci, fără să-mi mulțumesc pentru cadoul pe care mi l-am făcut și pentru oportunitatea de a face parte din Comunitatea Minunată a Școlii Pentru Suflet. 

A Venit Momentul Să Deschizi Porțile Cunoașterii alături de Profesioniști în Educație Interioară.

Ciprian Constantin Vlad este autorul proiectului Școala Pentru Suflet, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development. Activează de peste 24 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru.

Ruxandra Mîndroceanu, ca fondator și Master Trainer în Academia Psy Development a demarat multiple proiecte educaționale la nivel național și internațional. Este un dedicat formator de mentori, veșnic iubitoare de oameni, susținător activ al educației interioare, cunoșterii și evoluției pe toate planurile, ajutând la creșterea calității viețiii a zeci de mii de români în ultimii 10 ani, prin programele de transformare interioară pe care le-a creat.

300.000

STUDENȚI FERICIȚI

50 +

CURSURI CREATE

1300+

MENTORI PREGĂTIȚI

Eveniment Online

Recomandat și susținut de Academia Psy Development.

Cunoașterea Îți Bate La Poarta Sufletului

Poarta Școlii este deschisă GRATUIT.

Școala Pentru Suflet și-a deschis porțile în aceste momente de confuzie pentru ca toți românii să aibă acces GRATUIT la instrumente și tehnici eficiente de lucru cu psihicul, cu mintea și cu emoțiile.

O Experiență De Învățare Unică

Vei beneficia GRATUIT de 14 Zile de Training Video/Audio, Tehnici Meditative, Materiale Pdf și Resurse Gratuite, Comunitate de studiu, Ghidare Specializată și Suport 24/24 pentru Evoluția Ta.

Dorința Noastră...

Dorința noastră este ca această cunoaștere să ajungă la câți mai mulți dintre semenii noștri. Poți să ajuți acest proiect de educație interioară și să răspândești vestea că Școala Pentru Suflet și-a deschis Porțile GRATUIT pentru 14 Zile.

O Nouă Expediție Cu Destinația: UNIVERSUL CUNOAȘTERII!

300.000 de români din toate colturile lumii și-au transformat viața prin cursurile online din cadrul “Școala Pentru Suflet“

În acest program complet de transformare profundă care durează 14 zile, vei primi 14 strategii zilnice, exerciții, tehnici meditative.

Școala Pentru Suflet și-a deschis Porțile GRATUIT pentru 14 Zile.

Școala Pentru Suflet ®  

  Înscrie-te Pe Lista De Așteptare Pentru A Primi Vești Despre Următoarele Evenimente 

Care Vor fi Organizate la ȘCOALA PENTRU SUFLET

Înscrie-te Pentru Notificări despre Următoarele Evenimente

Pentru a evita problemele de trimitere (email invalid, greșit etc.), te rugăm să introduci adresa de email manual și să te asiguri că nu există spații libere înainte și după aceasta.

Școala Pentru Suflet ©Copyright 2012-2023